Clatite cu gem de caise si nuci din dulceata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
  • 700 ml apa minerala
  • faina alba(cat cuprinde pentru un aluat lichid)
  • Umplutura:
  • gem de caise
  • Decorare:
  • caise proaspete
  • dulceata de nuci

Mod de preparare

Se prepara clatitele din ingredientele de mai sus si se coc in tigaie. Se umplu cu gem de caise si se impaturesc in patru. Se aseaza 2 clatite pe farfurie. Se decoreaza cu 2 bucati de caisa proaspata si 2 nuci din dulceata. Deasupra se toarna putin sirop din dulceata de nuci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise