Inmoaie ovazul in lapte pentru o ora apoi scurge-l de laptele ramas.
Mixeaza albusurile de ou cu oul intreg, zaharul vanilat si scortisoara. Adauga ovazul zi faina,amesteca bine.
Incinge o tigaie la foc mediu. Unge tigaia cu putin ulei inainte de a praji fiecare tura de clatite. Prajeste cate 2-4 clatite deodata (depinde de marimea tigaii). Pune cate 3 linguri de aluat pentru fiecare clatita. Prajeste clatitele pe ambele parti cate 2 minute, pana s-au rumenit usor.
Servesti clatitele cu fructe (la alegere) si stropite cu miere (optional).
Mai multe retete pe blogul Laura SweetCake.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise