Clatite gratinate umplute cu pui si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • clatite preparate dupa retete traditionale,
  • piept de pui dezosat,
  • ciuperci (o conserva),
  • smantana,
  • cascaval,
  • condimente dupa gust.

Mod de preparare

Se prepara mai intai clatitele, apoi taiati carnea de pui cubulete, caliti-o intr-o tigaie de teflon, cand s-a patruns adaugati ciupercile, condimentele, smantana si cascavalul ras. Cu aceasta compozitie se vor umple clatitele si se vor introduce 15 minute(aproximatv)la cuptor.

Ideal a se coace cate doua clatite, o portie, in vase mici de lut in care le veti servi, cu cascaval ras pe deasupra. Sunt delicioase, bune pentru musafiri pretentiosi.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise