Clatite din cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 ou
  • 3 linguri de făină
  • 1/2 pahar de apă minerală
  • 300 g ciuperci
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea kică. Amestecă-i cu oul bătut, făină, apă minerală, un praf de sare, piper şi mărarul tocat fin.

Pune la încins tigaia de teflon, ia câte un polonic de compoziţie şi tornă-l în tigaie. Lasă clătita să se rumenească pe o parte, apoi întoarce-le uşor.

Între timp, curăţă ciupercile, taie-le felii şi căleşt-le în ulei până scade zeama care le lasă. Sărează şi pipereză. Umple clătitele ci ciuperci şi serveşte-le cu iaurt dietic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise