Clătite pufoase reţetă

Clătite pufoase reţetă

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 ml lapte bătut
  • 1 lingură de unt sau ulei
  • 1 măr mic
  • În plus:2 linguri de ulei pentru prăjit
  • 1 lingură de zahăr pudră pentru ornat

Mod de preparare

Se dă mărul prin răzătoare. Într-un vas se bate oul şi se amestecă cu laptele bătut şi cu untul. Peste amestecul obţinut se adaugă conţinutul plicului şi se amestecă uşor cu ajutorul unui tel (puţin timp).

Se încorporează stafidele.

Se ia o tigaie mică, se unge cu o lingură de ulei şi se încinge la foc mediu. Cu ajutorul unei linguri se aşează clătitele în tigaie şi se prăjesc pe fiecare parte până capătă o culoare brun aurie.

Se servesc calde, pudrate cu zahăr pudră

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise