clatite umplute cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • unt
  • faina
  • lapte
  • oua
  • smantana
  • cascaval
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma , iar cand e fiarta si se raceste, se dezoseaza, apoi se toaca prin robot. Din faina, lapte, oua si sare se prepara compozitia pentru clatite. Se coc intr-o tigaie cu ulei incins clatitele.

Carnea de pui se amesteca cu celelalte oua, sare, piper, patrunjel verde si 50 g de smantana. Cu aceasta compoztie se umplu foile de clatite si se ruleaza. Clatitele se asaza intr-o tava, se stropesc cu unt topit, se presara deasupra cascaval ras si se baga la cuptor cca 11-15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise