Clatite umplute cu miere si nuca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml apa minerala
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 100 ml ulei(100 g unt)
  • 200g nuca macinata
  • 200 g miere
  • scortisoara
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se bat ouale si se adauga uleiul,apoi faina si treptat laptele si apa minerala,coaja rasa de lamamie.(daca compozitia e mai groasa se mai adauga putin lapte sau apa)

Se coc in tigaie de tefal,teflon (pe rand pana se termina toata compozitia)

Clatitele coapte se umplu cu crema de nuca si miere cu scortisoara.

Se pliaza in diferite forme si se poate pudra cu zahar sau se pune smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise