Clatite unguresti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l apa minerala
  • 3-4 oua
  • sare
  • 2 lingurite chimen
  • 200g smantana
  • 200g cascaval ras
  • 200g branza
  • faina cat sa iasa un aluat de consistenta smantanii
  • 3-4 catei de usturoi
  • marar sau patrunjel

Mod de preparare

Faina se amesteca cu ouale,sare,chimen si apa minerala.Se fac clatite mai groase pe care le coacem si apoi le ungem cu putina smantana,cascaval ras si branza.Usturoiu pisat se adauga peste clatite,si se ruleaza fiecare clatita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise