Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 coaste de carne cu os de 400 gr fiecare
  • piper macinat mare
  • 1 ceapa mare taiata rondele
  • 1morcov mare taiat rondele
  • ptr marinata
  • 3 pahare de ketchup
  • 4 linguri de sos de soia
  • 6 catei de usturoi
  • 2linguri de ghimbir taiat
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat

Mod de preparare

Se amesteca componentele de la marinata .

Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un vas termo rezistent felii de ceapa ca un strat pe toata suprafata, deasemeni rondele de morcov.

Ungem coastele cu marinata pregatita ,si le punem peste morcovi turnam restul marinatei pe carne presaram piper si sare putin si acoperim vasul cu o foaie de pergament si o folie de aluminium astfel sa fie acoperit ermetic.

Se coace 5 ore pina sint moi .Cind sint moi se scot pe un platou iar sosul format se serveste aparte( strecurat mai intii si daca este prea subtire se ingroasa cu putina faina diluata in putina apa se repune putin pe foc pina se ingroasa putin.Se serveste cu pire de cartofi.Este foarte gustoasa friptura si carnea este delicoasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise