Coaste de porc cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1000 gr.cartofi
  • 500-600 gr.coaste de porc
  • sare, piper, coriandru sau maghiran,rozmarin, 4-5 catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se taie in sferturi pe lung, se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline, se sareaza se pipareaza si se presara maghiran sau coriandru. Deasupra se aseaza coasta de porc portionata si condimentata. Peste coaste se pot pune crengute de rozmarin. Se presara usturoi taiat marunt. Se stropeste din nou cu ulei de masline si se baga circa o ora la cuptor la foc mare. Se mai intorc coastele din cand in cand. Este gata atunci cand coastele sunt bine rumenite si cartofii au deja crusta crocanta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise