Coaste de porc cu salvie si vin dulce

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 15 frunze de salvie
  • 2 catei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 sticla de vin dulce (700 ml )
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se separa coastel in 4 bucati si se pun intr-un vas adinc impreuna cu zeama de lamaie, vinul dulce, uleiul de masline, frunze de salvie si ustoriu zdrobit. Se adauga sare si piper si se lasa la marinat.Se pun coastele pe carbuni sau pe gratarul cuptorului preincalzit si se lasa 15 min avind grija sa fie intoarse pentru a se frige uniform Se uda cu marinata pentru a nu se usca. Se serveste indata ce coastele sunt facute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise