Cocktail de crema cu ciocolata si fructe.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g ciocolata amaruie
  • 125g unt 3 galbenusuri de ou
  • 25cl lapte
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 3 kiwi
  • 2 pere
  • 200g mandarine sau portocale
  • 4-5 rondele de ananas
  • 250g capsune sau alte fructe de sezon.

Mod de preparare

Ciocolata se topeste la bain-marie si apoi se adauga untul pana la omogenizare completa si cafeaua solubila.Separat se bat galbenusele peste care se toarna treptat laptele fierbinte pana se obtine o spuma densa si se incorporeaza in amestecul de ciocolata.La aceasta crema se poate adauga un paharel de whisky sau rom. Fructele taiate cubulete se inmoaie in crema delicioasa obtinuta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise