Cocktail de pepene galben

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben mare, bine copt
  • 2 lămâi(suc)
  • 8 linguri de zahăr
  • 1 l de apă minerală
  • cuburi de gheaţă

Mod de preparare

Faceţi un piure din pepene, sucul de lămâie şi zahăr. Dacă pepenele e dulce, puteţi sa micşoraţi cantitatea de zahăr; puteţi înlocui cu miere sau îndulcitor.

Adăugati apa şi cuburile de gheaţă şi amestecaţi.

Serviţi. E foarte răcoritor!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise