Cod cu sos si cartofi la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g peste cod.
  • 4 cartofi de marime potrivita.
  • 500 g rosii decojite la cutie.
  • 2 catei usturoi pisati.
  • sare, piper, ulei, faina,menta uscata si alte condimente dupa preferinte.

Mod de preparare

Pestele se taie in bucatele de 8 cm, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, pe ambele fete. In uleiul ramas din tigaie,se prajesc cartofii, taiati marunt. Cuptorul se incalzeste in prealabil. Cartofii si pestele se pun intr-un vas yena pentru cuptor, se adauga rosiile maruntite si sosul lor, usturoiul pisat, sare piper,menta uscata. Vasul se da la cuptor pentru 30 minute, pana scade sosul. Se serveste cald.Este o mancare usoara si fara prea multe calorii.Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise