cod pane cu plante aromatice

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileuri de cod
  • unt
  • dovlecei
  • masline negre
  • tomate
  • pesmet
  • branza Cedar
  • nuci
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga feliile de dovlecei si se calesc cateva minute, amestecand pana devin aurii. Se intinte pe fiecare fileu de cod cate jumatate de lingurita de pasta de masline, apoi se acopera cu felii de dovlecei si tomate. Peste acoperirea fileurilor se amesteca toate ingredientele si se repartizeaza amestecul in mod egal pe fiecare fileu. Se pune pestele intr-o tava de copt unsa si se coace 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise