Cod sarat cu cimbru si menta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fileuri cod sarat taiat in fâsii de 4 cm latime
  • 2 oua batute
  • 1 1/2 cesti pesmet
  • 1 lingura cimbru de gradina
  • 1 lingura menta, tocata fin
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1/2 ceasca masline verzi, taiate fin
  • 1 1/2 cesti ulei de masline (numai pentru prajit)
  • 1/2 lingurita piper verde, macinat proaspat

Mod de preparare

1. Se pun fasiile de cod in apa rece si se lasa 8 ore sa se dizolve sarea, schimband apa de 4-5 ori.

2. Se dau fasiile de cod prin ou batut, apoi prin amestecul de pesmet, usturoi, patrunjel, piper, cimbru, masline si menta.

3. Se prajesc fasiile pe ambele parti in ulei incins, 6-7 minute. Cand s-au rumenit, se ia tigaia de pe foc si se pune codul pe o farfurie mare captusita cu hartie absorbanta. Se serveste imediat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise