Cojile se pot taia fideluta sau cubulete.
1. Cojile de portocale se tin in apa rece cel putin o ora pentru a se elimina amareala pe care o contin.
2. Se fierb in apa clocotita pana se inmoaie,dupa care se lasa la zvantat.
3. Siropul se prepara din 375 g zahar si se toarna fierbinte peste cojile de portocale zvantate si se lasa pana a doua zi acoperite.
4. Siropul se scurge si se pune din nou la foc,adaugandu-se restul de 375 g zahar si zeama de lamaie .Dupa ce se topeste se adauga cojile.
5. Se dau in cateva clocote si se rastoarna in alt vas.
6. Dupa 3-4 zile se repata operatia.
7. In ultima zi o sa vedeti ca siropul se leaga ca o dulceata.
8. Se lasa la racit si se ambaleaza in borcane.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise