Colacei cu varza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1/4 cub drojdie
  • sare
  • 1 lingura margarina
  • faina dupa cerinta
  • untura
  • varza murata calita in ulei
  • ulei

Mod de preparare

Apa, drojdia, sarea, margarina si faina se amesteca pt a obtine un aluat moale. Se lasa 15 min apoi se intinde o foaie pe care o ungi cu untura si o rulezi. Se taie bucati de 5-10 cm. La fiecare bucata se strang capetele si se mai lasa putin. Se intinde fiecare bucata si se umple cu varza calita, apoi se intinde din nou. Se prajesc,de preferat in tuci,cu putin ulei,stropind colaceii si pe partea de sus cu ulei. Se poate folosi in loc de varza un amestec din cartfi fierti si branza sarata, fiecare preparand dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise