Colaci de casa si japoneze

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 650 g faina
  • 400 ml lapte
  • un ou
  • 50 ml ulei
  • o lingurita si jumatate sare
  • o lingurita de zahar
  • 20 g drojdie proaspata
  • 50 ml apa
  • ou
  • susa,mac

Mod de preparare

Asezam ingredientele in masina de paine in urmatoarea ordine:

sare,ou,lapte,ulei faina,apoi drojdia cu apa si zaharul dizolvate separat.

Se alaege programul de framantare si dospire, dupa care se scoate aluatul pe o planseta, se framanta cateva minute,se modeleaza colaci, chifle, japoneze, dupa placere si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Ungem cu oul batut, presaram cu mac sau susan si dam la cuptorul incins pana se rumenesc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise