Colarezi cu lapte

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -lapte 2 litri
  • -faina
  • -zahar dupa gust(ca la orezul cu lapte)
  • -zahar vanilat 2
  • -sare

Mod de preparare

Din faina,sare si apa facem colarezii(picuram apa in faina si incepem sa frecam intre palme bine de tot pana nu se mai lipesc colarezii îi puteti face mai subtiri sau mai grosi dupa cum doriti,eu i-am facut de data asta subtiri pentru ca se fierb mai repede).

Punem laptele la foc mic cu zaharul vanilat si cand acesta clocoteste,adaugam colarezii in ploaie amestecand mereu. Lasam sa fiarba la foc mic 15 min. si la sfarsit adaugam zaharul,dupa care putem servi.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise