Colarezi cu lapte

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -lapte 2 litri
  • -faina
  • -zahar dupa gust(ca la orezul cu lapte)
  • -zahar vanilat 2
  • -sare

Mod de preparare

Din faina,sare si apa facem colarezii(picuram apa in faina si incepem sa frecam intre palme bine de tot pana nu se mai lipesc colarezii îi puteti face mai subtiri sau mai grosi dupa cum doriti,eu i-am facut de data asta subtiri pentru ca se fierb mai repede).

Punem laptele la foc mic cu zaharul vanilat si cand acesta clocoteste,adaugam colarezii in ploaie amestecand mereu. Lasam sa fiarba la foc mic 15 min. si la sfarsit adaugam zaharul,dupa care putem servi.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise