Coltunasi cu cartofi

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300ml apa călduţă
  • 450g făina albă
  • l linguriţă sare
  • 3 linguriţe zahăr
  • 3 linguriţe drojdie
  • Pentru umplutura:
  • 3 cartofi mai mari fierti in coaja
  • piper si maggi secretul gustului de legume

Mod de preparare

Pentru aluat:

Se pun toate ingredientele în maşina de pâine şi se alege programul de framantare si dospire.Apoi cand e gata aluatul se curata si dau pe razatoare cartofii fierti, apoi se intinde aluatul si se taie in mai multe cercuri, iar in mijloc se pune o lingura de cartofi dati pe razatoare, piper si maggi secretul gustului, apoi se indoaie cercul in doua si pe margini se preseaza cu o furculita pentru a se da forma de coltunas.

Se prajesc in ulei si se pot servi calzi sau reci cu smantana sau diferite sosuri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise