COMPOT CORCODUSE ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 800 gr : 10-15 corcoduse mari
  • 3 linguri de zahar
  • un varf de lingurita scortisoara

Mod de preparare

Corcodusele spalate de aseaza in borcan, apoi se adauga zaharul, scortisoara si apa cat cuprinde. Se capseaza si se zbate bine pentru a se topi zaharul. Se pune la fiert intr-o oala cu apa pana la jumatatea borcanului timp de 20 minute la foc mic. Se acopera si se lasa la racit pana dimineata. Se pastreaza in spatiu racoros.

Este deosebit de gustos si aromat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise