compot de capsune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • capsune
  • zahar.

Mod de preparare

Capsunele se curata de codite,se spala si se pun in borcane.Se face un sirop din apa si cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan,se da un clocot si se toarna peste capsune,se inchid borcanele si se sterilizeaza timp de 15 min.Cand sunt gata se da jos d de pe foc se acopera cu un prosop gros oala si se lasa sa se raceasca in apa care a fiert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise