compot de mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 mere mari parfumate
  • 3-4 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se fierbe apa in clocot cu zaharul, se curata merele de coaja si cojile se pun in apa sa fiarba.Cand cojile si-au schimbat culoarea,se scot cu lingura cu gauri. Se adauga in sirop sarea, zaharul vanilat si se fierbe in continuare 10 minute.Se adauga merele taiate sferturi,curatate de seminte si se fierb incet pe foc mic.Cand sunt gata se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise