compot de pepene galben.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 felii de pepene galben
  • 2 pahare apa
  • 250g zahar
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu zaharul, lasand sa dea cateva clocote;

Feliile de pepene curatate de coaja galbena se taie cuburi mici, se asaza in vasul de servit (compotiera) si se stropesc cu zeama de lamaie;

Deasupra se toarna siropul rece, se acopera vasul si se lasa asa la rece, pana cand se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise