compot de pepene galben.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 felii de pepene galben
  • 2 pahare apa
  • 250g zahar
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu zaharul, lasand sa dea cateva clocote;

Feliile de pepene curatate de coaja galbena se taie cuburi mici, se asaza in vasul de servit (compotiera) si se stropesc cu zeama de lamaie;

Deasupra se toarna siropul rece, se acopera vasul si se lasa asa la rece, pana cand se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise