COMPOT DE PRUNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galeata de prune
  • 18-20 borcane de 800ml
  • 1 kg zahar la 5 litri apa

Mod de preparare

Se spala fructele,se aseaza in borcane(eu am pus 15-16 buc),se toarna siropul de zahar caldut sau rece,se pun borcanele intro oala cu apa(pe fundul careia s-au pus prosoape sau ziare),si se lasa la fiert in jur de 20-30 min din momentul in care au inceput sa fiarba.Se scot si se tin in paturi pana a doua zi,dupa care se pun in camara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise