Compot de visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • visne,
  • zahar

Mod de preparare

Speli fructele. Umplii borcanele de 1kg pana la jumatate cu fructe,adaugi cate 3 linguri de zahar in fiecare borcan,umplii borcanul cu apa, lasi gol de un deget pana la gura borcanului.Capsezi borcanele, le dai la cuptor, lasi sa fiarba pana crapa primua visina. Cam 15-20 minute din momentul in care a inceput sa fiarba.Lasi sa se raceasca in cuptor. Tii la rece, servesti iarna cate un compot delicios.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise