Compot de visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • visne,
  • zahar

Mod de preparare

Speli fructele. Umplii borcanele de 1kg pana la jumatate cu fructe,adaugi cate 3 linguri de zahar in fiecare borcan,umplii borcanul cu apa, lasi gol de un deget pana la gura borcanului.Capsezi borcanele, le dai la cuptor, lasi sa fiarba pana crapa primua visina. Cam 15-20 minute din momentul in care a inceput sa fiarba.Lasi sa se raceasca in cuptor. Tii la rece, servesti iarna cate un compot delicios.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise