Confit de canard la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe rata
  • sare de mare
  • piper mozaic
  • cimbru proaspat

Mod de preparare

Spalam pulpele de rata si le asezam in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Rata mea a fost mare si grasa asadar am taiat pulpele in doua.

Condimentam cu sare si piper si garnisim cu cimbru proaspat.

Setam slow cooker-ul la temperatura slow pentru 6 ore. Intre timp va puteti vedea linistiti de treburi, puteti chiar pleca la cumparaturi. Dupa 6 ore confitul nostru este gata, gustos, fraged, suculent, fie il consumat imediat fie puneti carnea intr-un borcan si turnati untura peste ea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise