Conopida cu carne la cuptor

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 conopida
  • - 2 linguri sare
  • -350 g carne tocata ( eu folosesc pui)
  • -2 oua
  • -1 ceapa rosie tocata foarte marunt
  • -1/4 lingurita piper
  • -2 linguri unt
  • - un varf cutit nucsoara

Mod de preparare

1. Se pun la fiert 2 l apa cu sarea. Se curata conopida se taie in doua si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe cam 5 minute si se pune la scurs in strecuratoare.

2. Ouale si ceapa se amesteca cu carnea tocata si se framanta amestecul obtinut adaugandu-i-se 1/8 l apa , sare, piper, nucsoara si condimente dupa gust.

3. Se ia un vas de Jena, se unge cu unt, se aseaza conopida in el si deasupra amestecul obtinut la punctul 2, dupa care se pune la cuptor.

4. Cand compozitia este pe jumatae coapta se taie deasupra feliute de unt si se mai lasa la cuptor.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise