CONOPIDA CU MAIONEZA

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida,
  • 6 oua,
  • 4 castraveti,
  • 2-3 linguri de mustar,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare, piper,
  • 1 lingurita otet,
  • ulei
  • sos knorr

Mod de preparare

Conopida se curata, se spala si se pune la fiert in apa calda cu sare.

Se lasa la fiert 10-15 minute.

In acest timp se pregateste sosul: se fierb 4 oua si se curata.

Doua dintre galbenusurile fierte se amesteca cu doua galbenusuri crude si din ele se face o maioneza.

Castravetii se curata si se taie cubulete mici, la fel albusurile si galbenusurile ramase.

Se amesteca toate cu maioneza, verdeata tocata, sare, piper, otet si mustar.

Conopida se scurge bine si se rup buchetele care se aranjeaza pe o farfurie, iar de jur imprejur se pune maioneza sau sos knorr salad dressing.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise