CONOPIDA CU MAIONEZA

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida,
  • 6 oua,
  • 4 castraveti,
  • 2-3 linguri de mustar,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare, piper,
  • 1 lingurita otet,
  • ulei
  • sos knorr

Mod de preparare

Conopida se curata, se spala si se pune la fiert in apa calda cu sare.

Se lasa la fiert 10-15 minute.

In acest timp se pregateste sosul: se fierb 4 oua si se curata.

Doua dintre galbenusurile fierte se amesteca cu doua galbenusuri crude si din ele se face o maioneza.

Castravetii se curata si se taie cubulete mici, la fel albusurile si galbenusurile ramase.

Se amesteca toate cu maioneza, verdeata tocata, sare, piper, otet si mustar.

Conopida se scurge bine si se rup buchetele care se aranjeaza pe o farfurie, iar de jur imprejur se pune maioneza sau sos knorr salad dressing.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise