CONOPIDA CU MINICAROTE LA CUPTOR

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 250 g mini carote
  • 1 ou fiert tare
  • 50 g cascaval razuit
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • ulei masline
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se curata conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Nu se fierbe prea tare pt ca se mai pune si la cuptor. Fierbem mini carotele(morcovei) putin pt ca si ei vor mai fi pusi la cuptor.Punem intro tava buchetelele de conopida scurse de apa si mini carotele, adaugam oul taiat bucatele mici, presaram sare, piper, punem cele 2 foi de dafin, stropim totul cu ulei masline, presaram pesmetul si cascavalul razuit. Punem la cuptor 15 minute la 190 C dupa care servim cu patrunjel verde presarat deasupra. Se poate servi cald ca garnitura la snitele, friptura, dar si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise