Conopida cu orez la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida
  • o cana orez
  • un pachet de unt
  • 500gr smantana sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu putina sare si conopida se fierbe in apa cu sare, dar nu multa. Cand sunt gata, se lasa un pic la racit. Intr-o tava de yena se pun cateva feliute de unt peste care se pune orezul. Eu am mai pus un pic de sare, am piperat si am pus un pic de praf de curry. Se pune conopida peste orez, se mai pun cateva feliute de unt si se toarna smantana. Se introduce la cuptor, se lasa pana se rumeneste un pic. Pofta buna! Sper sa va placa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise