Conopida cu sos de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 conopida mica,
  • 1 lingura ulei,
  • 1/2 lingurita piper macinat,
  • 1 lingurita ierburi aromate (busuioc, coriandru),
  • 1 catel de usturoi (zdrobit),
  • 400 g rosii decojite din conserva,
  • sare.

Mod de preparare

Conopida se desface buchetele mijlocii si se fierbe in aburi pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, piperul si ierburile aromate si se lasa un minut sa se caleasca. Apoi se adauga rosiile zdrobite si putina sare. Se lasa sa fiarba la foc slab circa 5 minute, ca sa se ingroase sosul si se toarna peste conopida. Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise