Conopida cu sunca si sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 300 g sunca feliata
  • pentru sos
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • 2oo g smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se desface conopida in buchete mici si se pune la fiert in apa cu sare, sunca feliata se taie fasii. Conopida si sunca se aseaza pe farfurii si se adauga sosul.

Sosul : In untul incins se prajeste faina care se stinge cu apa in care a fiert conopida, dupa care se adauga smantana, sarea si piperul dupa gust. Se fierbe la foc mic amestecand continuu, pana se ingroasa sosul. Se serveste cu CLATITE

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise