Conopida la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 250 ml smintina
  • 200 g cascaval afumat
  • sare, piper, unt, pesmet

Mod de preparare

Este tare tentanta conopida cind o vezi pe tarabele din piata! Am desfacut conopida in buchetele, am fiert-o in apa cu sare, timp de 15 minute.

Se scurge de apa si sa lasa la racit.

Un vas ceramic se tapeteaza cu unt si pesmet . Se aseaza conopida si peste ea se toarna un amestec de oua cu smintina ( cu sare si piper). Deasupra se rade cascaval si se baga la cuptor pentru 15 minute.

Este foarte, foarte gustoasa conopida gatita in felul acesta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise