Conopida la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii sau 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Conopida se curata de frunze,se spala,se desface in buchete mari si se pune sa fiarba in apa cu sare care clocoteste.

Se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se scurge,se pune intr un vas termorezistent,uns cu margarina sau unt si tapetat cu pesmet.Se

aseaza printre buchetele de conopida usturoi tocat marunt,asezonam cu sare si piper,iar deasupra punem pesmetul ramas,sucul de rosii sau bulionul desfacut cu apa.

Se da la cuptor 30 minute.

Servim cu patrunjel verde tocat marunt deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise