Conopida la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii sau 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Conopida se curata de frunze,se spala,se desface in buchete mari si se pune sa fiarba in apa cu sare care clocoteste.

Se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se scurge,se pune intr un vas termorezistent,uns cu margarina sau unt si tapetat cu pesmet.Se

aseaza printre buchetele de conopida usturoi tocat marunt,asezonam cu sare si piper,iar deasupra punem pesmetul ramas,sucul de rosii sau bulionul desfacut cu apa.

Se da la cuptor 30 minute.

Servim cu patrunjel verde tocat marunt deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise