Conopida la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 bucati conopida,
  • -200 g cascaval,
  • -100 g carnati sticks,
  • -1 rosie,
  • -200 g gogosari in sos,
  • -1 gogosar verde,
  • -1 lingura sare.

Mod de preparare

Se curata bucatile de conopida si se pun la fiert cu apa si sare. Cand se patrund cat sa intre furculita in ele, oprim focul, le clatim, desfacem usurel buchetelele de conopida si introducem in ele bucati de cascaval si carnati.

Ornam apoi cu gogosari in sos,gogosari verzi,felii de rosii si punem conopidele in tava pe o hartie de copt.

Presuram cascaval ras si dam tava la cuptor la foc potrivit.

Cand cascavalul incepe sa curga este semn ca mancarea noastra este gata.Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise