Conopida la cuptor cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 100 gr unt sau margarina
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Conopida rupta buchetele se fierbe, se strecoara si se pune intr-o tava unsa bine cu unt.

Se fierbe un sos din faina diluata cu putin lapte rece, untul ramas,smantana si restul de lapte.Se amesteca sosul cu branza si se toarna peste conopida.

Se da la cuptor la foc iute pana se rumeneste usor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise