Conopida umpluta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici
  • umplutura : 2 linguri de unt; 400gr carne de vita tocata;2 cepe;2 oua;2 linguri pesmet; 1 telina; hrean ras(daca vrei);marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei)
  • sosul :1cana de smantana(sau iaurt);2-3 oua;100gr.cascaval;1lingura pesmet.

Mod de preparare

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga carnea,ouale,telina,pesmetul,mararul,patrunjelul,boiaua,piperul si hreanul.

SOSUL- se amesteca toate ingredientele pt. sos si se da un pic la foc.

Se umple conopida cu umplutura(se introduce carnea printre buchetele pana la cotor) se potriveste intr-un vas nu prea mare, se pune sosul deasupra si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora.

pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise