Conservă de peste(autohton sau oceanic)

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 kg peste (indigen sau oceanic)
  • 4 morcovi
  • 4 cepe
  • 1 plic seminte mustar
  • 5-6 foi dafin
  • 1 lingură otet
  • 1 căpătână usturoi
  • 1/2 kg rosii sau bulion
  • 200 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se curată pesele de intestine, se taie capul coada si aripioarele.

Se taie morcovul rondele, se taie ceapa felii (julien).

Se curata rosiile de coji..

Se pun toate ingredientele într-o oală sub presiune (kuktă), se pune sare si piper după gust se acoperă cu apă, să depseeasca cu un deget ingredientele si se fierbe la foc mic 2 1/2-3 ore.

Se consumă rece, sau se poate pune în borcan pentru iarnă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise