Copanele asortate

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpe inferioare (copanele);
  • 1 ceapa medie;
  • 1 morcov de marime mijlocie;
  • 1 ardei gras;
  • 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion);
  • 50 g sunca afumata;
  • condimente (sare, piper, cardamon, ghimber, 2 foi de dafin).

Mod de preparare

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele de sunca dupa care se pun copanelele, se condimenteaza, iar deasupra se pun rosiile taiate rondele si morcovul de asemenea.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins cca. 45 min, dupa care se inlatura folia si se mai tine la cuptor pana se rumenesc usor copanelele cca. 15 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise