Copanele de pui cu pancetta si mustar

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copanele de pui
  • 100gr pancetta sau kaizer,bacon taiat felii subtiri
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi se baga felii de usturoi,apoi presaram sare si piper dupa gust,continuam cu mustar si apoi invelim copanelele cu cate o felie de pancetta.Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de cuptor.Le lasam cca 1 ora la 180°.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise