Copanele la tava

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 copanele,4 rosii potrivite taiate felii,2 ardei rosii,2 morcovi taiati rondele,o capatana de usturoi romanesc( pisat).
  • 500 ml suc de rosii,1 litru vin,2 liguri miere diluata cu apa calduta(miere nezaharisita),zeama de la o lamaie daca vinul este dulce.
  • Condimente:sare,foi dafin

Mod de preparare

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).

Copanelele se spala si curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de miere.Se pun intr-un vas mare.Celelalte ingrediente se amesteca si se toarna peste copanele atat cat sa le cuprinda bine.

se lasa la macerat 24 de ore dupa care se pun la cuptorul incins o ora o ora jumate la foc mediu depinde de cuptor.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise