Copanele rapide

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copanele
  • 4 feliute de cascaval
  • 50 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • unt
  • oregano
  • cimbru
  • chilli

Mod de preparare

Fac un sos din: ulei, usturoi, condimente. Trec pulpele prin acest sos. Incing dubletta cu unt, asez pulpele, presar chilli peste ele, adaug sosul ramas si o cescuta de vin alb. Acopar, las 5 minute, intorc copanelele, mai las 5 minute. Asez cate o feliuta de cascaval pe fiecare copanel. Servim cu muraturi sau salata. Noi am servit cu gogosar murat si salata de ardei copti. Repede si bun.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise