Copanele rumene

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • copanele
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper,foaie de dain
  • nucsoara
  • smantana
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Copanelele se fierb cu ceapa, morcovul, foaie de dafin.

Se condimenteaza smantana prin care se trece fiecare copanel,dupa care se asaza in tava unsa cu unt si se da la cuptorul in prealabil incins, pana se rumenesc.Se intorc pe ceallta parte sa se rumeneasca. In felul acesta nu se usuca, sunt foarte gustoase.

Se servesc cu garnitura de cartofi si salata sau muraturi

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise