Copanele umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg copanele dezosate
  • o ceapa
  • 100 g ciuperci
  • 100 g costita
  • 100 g carne de vita
  • sare, piper, nucsoara, ienibahar

Mod de preparare

Calesti ceapa, adaugi ciupercile, carnea de viata si costita date pe masina,in care ai adaugat ouale. Condimentezi dupa gust. Umplii copanelele cu tocatura.Prinzi cu scobitoare,le asezi in vas de yena uns cu ulei, adaugi putina apa si un strop de vin si dai la cuptor.Lasi sa se rumeneasca.Poti sa le pregatesti pe grill. Servesti cu salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise