Corabioare umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 cartofi noi mai maricei
  • 50 g slaninuta afumata
  • 200 g kaizer
  • 200 g sunca presata
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3-4 linguri cu suc de rosii
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingurita de unt
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curata cartofii si fierbe-i in apa cu sare, dar nu foarte mult. Taie-i pe jumatate si scoate-le cu grija miezul.

Separat, caleste ceapa tocata impreuna cu slaninuta taiata marunt.Adauga sunca si kaizerul taiate cubulete mici

Pune miezul de cartofi, ardeiul iute tocat si sucul de rosii.Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc sa mai dea in cateva clocote.

Cu acest amestec umple cartofii.Asaza-i intr-o tava unsa cu unt si lasa-i la cuptor 15 minute.Spre final, presara deasupra cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise