Cordon Bleu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 piepti de pui in jur de 1kg
  • cascaval afumat
  • sunca de pui afumata
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua de sunca apoi se ruleaza; se da prin faina alba, prin oua unde am pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet.

Se pune intr-o tigaie ulei si cand e incins se pun la prajit la foc mic, se prajesc pe o parte si pe cealalta.

Se scot pe o farfurie unde am pus servetel de masa ca sa absorba uleiul.

Se serveste cald!

E numai pun pe cina, se poate servi cu cartofi....ect...

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise