cordon bleu.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: muschi de vaca pentru 2 snitele
  • 1 ou
  • pesmet
  • faina
  • 2-3 ciuperci
  • 2 feliute de cascaval
  • 2 felii sunca
  • sare si piper
  • 100 ml ulei.

Mod de preparare

Se bate oul cu sare si piper. Se intinde muschiul de vaca bine batut pe o plansa si pun in mijloc cascavalul, sunca si ciupercile care se invelesc cu muschiul (gen plic), se trec prin faina, ou si se tavalesc bine in pesmet pana e bine uscat.

Se pun intr-o tigaie cu ulei bine incins, se intoarc pe ambele parti si se prajesc bine. Se serveste cu legume fierte sau calite in unt si cartofi prajiti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise