Pieptul de pui se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele , se codimenteaza fiecare felie cu piper si se sareaza .Peste snitelul de piept de pui se aseaza alternativ muschiul(sunca) , cascavalul dupa care se ruleaza si se prinde cu scobitoare , iar capetele se introduc in interior . Ouale se bat cu putina sare si piper macinat.Se amesteca pesmetul cu faina si semintele de susan.
Rulourile formate se tavalesc pe rand prin ou, pesmet.Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.De preferat o friteoza , deoarece capata o culoare aurie , uniforma si sunt crocante. Se servesc pe farfurie cu pireu de cartofi , orez fiert , sau altceva ce va place.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise